^_^

Ett totalt onödigt inlägg.

Ville bara säga att jag ÄNTLIGEN HEMMA!!!!


España!!!

mu pa er, Bloggerzz!!

sitter just nu i spañien pa ett hotell, o trakar, rent utsagt.
vi har varit( bott) hemma hos nan som föräldrarna tydligen känner.. han typ rökte ett paket cigg i minuten. ÖVERALLT!!!! stank fan i hela hans lägenhet!!

iallafall, kommer att skriva in mera när ja kommer hem sen, sa kolla in bloggen pa typ mandag eller tisdag. da kommer de att finnas mera skrivet pa bloggen.


ett sista inlägg

MUUU på er, bloggare!!

sitter här i V-ås o väntar på mat. de blir kyckling-pasta gryta. MUMS!!! sen blir de raka vägen till Västerås flugguplats( intert skämt..) o flyga till SPANIEN!!!! så ja blir borta en vecka.. kommer att vlogga lite (på engelska), så kolla på bloggen om en vecka.

Bye, bye BITCHES!!!!!!!!!!


llllllååååååååånnnnnngggggtttt uppehåll

Muuuu på er, bloggare!!<3

Idag så kommer jag att flyga till Alicante, Spanien!! SÅ KUL!!! Första gången på 13-14 år som ja flyger... lite nervös då, men de kommer nog fixa sig.. så därför, precis som de står i rubriken, kommer de bli en veckas uppehåll. Men kommer säkert att lägga in ett till inlägg när ja kommer till min moster i V-ås. Vi flyger nämligen från Västerås flygplats.

that's it, for now.. kommer kanske ett till inlägg senare idag. om inte, så kommer det ett på fredag kväll nästa vecka!!!

Sebbe


min nya frissa!!!



New haircut, och nya lurar. <3<3<3

MUUUU på er, bloggerzz!!

 

Idag har varit en mysig dag. Jag blev väckt när mamma kom upp med Alice( hon skulle iväg o jobba.), så vi mös ett tag( 30sek) sen somnade vi. Jag vaknade sen kl halv elva med Alice fortfarande sovande brevid mig( btw, Alice e min lilla dvärgpudel..). Märkte de när jag nästan rullade över henne.tihi! Slog på teven sen, de blev typ ett antal timmars tv tittande. Sen ringde mamma och undrade om jag ville klippa mig, för att syrran ville inte.så de blev ett ja från mitt håll.

Sen, vid klockan 14 så gick ja in i duschen för att få bort 2-3 kilo smuts, typ. sen så på med kläder, o hoppade på bussen in till stan. men innan vi stack iväg för o klippa mig, så drog till ''clas olssons'' för o köpa ett par ''Skullcandy'' hörlurar( there AWSOME!!) men dom hade inte lurarna. de visade sig att vi hade kollat på fel butik. för på annonsbladet som ja tittade på var från ''kjell o company'' o inte ''clas olssons''.(*__*') så vi drog dit o o köpte dom( mamma betalade, o envisas med att jag inte behöver betala tillbaks pengarna, man de ska ja göra!!)

sen så drog vi till frisörskan(<-- e de ens ett ord??) och klippte mig kortare. bild o video kommer kanske upp om ett tag.

japp, de var allt som hänt såhär långt idag. vad har ni bloggare gjort idag??

Sebbe

<--- fast guld/svarta

summering av dagen

Muu på er, bloggare!!<3

dagen idag har varit kulig! har vart me Viccan idaag, ätit glass, o haft kul!

W0W, insåg just att mina (vissa) inlägg är poänglösa, but w/e.

Söv Gött, bloggerz!!!


ingen rubrik for the moment...

MUU på er, alla bloggare!!

tredje inlägget för idag.. ville bara säga... att ja har käkat ett wienerbröd me choklad, samt druckit juice. smaskit värre!!!

vill oxå säga att jag kommer att åka till v-ås på fredag( lämnar bilen där, för att senare dra till deras ''lilla'' flygplats), så vill ni träffas så får de bli imorn, eller på fredag tidigt på morronen.

Stay (SIC) MF!!


Andra inlägget för idag!! ^^' en kortis.

Mu på er, bloggare!!


Idag har ja (so far) vart till Hemköp o köpt glass till mig o Viccan, sen drog vi till mig o typ gjorde inget särskilt... åt glass.

vad har NI gjort idag( so far) ??


 

Jag i framtiden.. RIP Rev!!! T.T


dag ett. typ.

Heisan, bloggare!!


eftersom att ja e nyvaken+ att klockan e halv 12, så kan ja inte skriva om idag. så de får bli gårdagen istället.
de började med att ja vaknade typ samma tid som idag. låg kvar i sängen i slappde i typ en timme. sen ringde felix, o undrade om ja kunnde joina honom i stan( vi skulle till ett spelställe, eller vad de nu kallas) de gick en buss typ ganska direkt efter att ja pratade med honom. så en snabb tandborstning, rolla lite under armarna( kläderna var redan på) sen rota lite i spargrisen( inte en spargris egentligen, men nu e den de)
sen sprang ja till bussen, men den e ju aldrig i tid, så såhära i efterhand undrar ja vrfr ja ens skyndade mig. menmen.

sen så kliver ja av vid city mail, o går till Max( för att träffa fellan) han hade käpt ett maxmål, som ja snodde lite av( hihi, im a thief!!) sen gick vi tll hemköp, för att ja var törstig. sen blev de raka vägen till spelhålan. han hade varit där en gång redan, så han hade redan ett konto där. så jag fick oxå göra ett. de e biolligt där, 50 Kr för 2 timmar(!!) . så vi lirade lite a allt möjligt.

sen så åkte vi hem med 888, så hoppade ja av vid grekhaket. sen så gjorde ja inte så mkt mera, åt middag( omelett m. korv, potatis o SPARRIS. hur gött som helst!!!) sen så chattade ja m viccan. hon hjälpde mig att starta denna blogg. sen så.. jaa, de var de. nu sitter ja i sängen me dantan framför mig, o Alice ligger vid fotändan av sängen. ska snart dra ner o ta en pan pizza till lunch. mumsigt värre!!!

syns senare!!


RSS 2.0