dag ett. typ.

Heisan, bloggare!!


eftersom att ja e nyvaken+ att klockan e halv 12, så kan ja inte skriva om idag. så de får bli gårdagen istället.
de började med att ja vaknade typ samma tid som idag. låg kvar i sängen i slappde i typ en timme. sen ringde felix, o undrade om ja kunnde joina honom i stan( vi skulle till ett spelställe, eller vad de nu kallas) de gick en buss typ ganska direkt efter att ja pratade med honom. så en snabb tandborstning, rolla lite under armarna( kläderna var redan på) sen rota lite i spargrisen( inte en spargris egentligen, men nu e den de)
sen sprang ja till bussen, men den e ju aldrig i tid, så såhära i efterhand undrar ja vrfr ja ens skyndade mig. menmen.

sen så kliver ja av vid city mail, o går till Max( för att träffa fellan) han hade käpt ett maxmål, som ja snodde lite av( hihi, im a thief!!) sen gick vi tll hemköp, för att ja var törstig. sen blev de raka vägen till spelhålan. han hade varit där en gång redan, så han hade redan ett konto där. så jag fick oxå göra ett. de e biolligt där, 50 Kr för 2 timmar(!!) . så vi lirade lite a allt möjligt.

sen så åkte vi hem med 888, så hoppade ja av vid grekhaket. sen så gjorde ja inte så mkt mera, åt middag( omelett m. korv, potatis o SPARRIS. hur gött som helst!!!) sen så chattade ja m viccan. hon hjälpde mig att starta denna blogg. sen så.. jaa, de var de. nu sitter ja i sängen me dantan framför mig, o Alice ligger vid fotändan av sängen. ska snart dra ner o ta en pan pizza till lunch. mumsigt värre!!!

syns senare!!


Kommentarer
Postat av: victoria

haha , vad roligt mankonen ! :D

2010-04-07 @ 12:10:43
URL: http://viiccanwws.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0