Jag kommer närmare. :3

Vägde mig på Arken Zoo's våg, för djur antagligen.. Men den visade goda nyheter: jag väger cirka 64 kilo. :D

Jag har alltså gått nerlite drygt 1,5 kilo på en månad. Typ.

Snart där. Snart 60 kilo. ❤


Utkast: Maj 29, 2012

Nu börjar allt igen.. Förlåter ni verkligen mig?
Ni borde inte..


Rubrik

Inlägg.


Bra musik och underbar mor.

Haaii!!

Har haft en hemskt dålig start på dagen.. Vaknade av min astma och förkylning. Ja, just de.. Har varit dålig ett tag nu, men de blir bara sämre och sämre..
Men sånt är livet, eller hur?
Iaf, så har jag varit duktig och dammsugit av köket. Hade tänkt att ta vardagsrummet och toan också, men valparna var livrädda, så man fick sätta sig och mysa och trösta dem efter köket var klart. Samtidigt så har man en underbar moder som är med moster i Stockholm och köper gröna dreads åt mig! Så nu ska man bara bleka utväxten, göra en inpackning och sen blir man grönhårig!

Så jaa.. De är väl typ de? Ska återvända till städningen nu. Moster kommer över idag, och åker hem imorn. :D
❤❤❤❤

//Sebbe


.

Separationsångest.. Jag älskar dig...


Dö, ditt skabbiga luder…

Jag hatar kuratorn..


Och anledningen är för att hon fick mig att skära mig för första gången. 23 januari i år.. Jag var redan psykiskt nedbruten då, så hennes skitsnack sjönk rakt in i mig. Jag ville bara må bra.. Så jag satte inte upp några spärrar.

Men jag lovar. Jag lovar att varenda ord jag sa till dig då den natten var inte mina egna, utan kom direkt från den där häxans käft. Jag skulle aldrig svika dig sådär.

De var snart fyra månader sen.. Och ärren har bara ökat. Mina senaste har just läkt.. Och föräldrarna har sett armen, men skiter totalt i mig. Blir inte direkt motiverad att sluta då..
Men jag försöker, för eran skull. Jag vet att ni hatar mig varje gång jag öppnar käften och säger vad jag gjort, eller om du ser armen när vi träffas.. Och jag skäms, så jävla mycket! Men ibland önskar jag att ingen kommit på min hemlighet. Andra gånger önskar jag att allt bara var en hemsk mardröm..

Jag älskar er alla lika mycket, oavsett vad jag säger eller gör mot/till er. Det lovar jag med hela mitt svarta hjärta. ❤❤

Bifogar en bild på min arm också. Äntligen läkt, efter minst en månad..


<3

Usch för mig själv..


.

Älskar dig..


I väntan på Godis - Godis. ❤

Stor och varm choklad. ❤❤


Can't really live..

Bio med MaximusS jaow!

Med 0kr..


-


RSS 2.0